Najnovšie recenzie zo sekcie Sprchové dvere
je to dobry produkt
- bez hrubych ramikov
- Pekny dizajn,lachke montovanie.
- Super kvalita - cena
- Pomer cena kvalita ok
- Jednoché a funkčné.
- dobrý pomer cena-kvalita
- zrejme pevnosť
- vzhľad
- spodná hrana skla by mohla byť opatrená podložkami
Pekná zástena za výhodnú cenu. Treba si dať len pozor pri montáži, spodná hrana skla nemá lištu a sklo sa pokladá priamo na dlažbu. Riešil som to cca 3mm priehľadnými plastovými podložkami kt. som nalepil na spodnú hranu vďaka čomu som nemal priami kontakt skla a dlažby, tiež mi vznikol priestor do kt. som aplikoval silikón.
Pri dovoze mal prepravca zástenu v aute uloženú ležmo, čo som si nevšimol a prešiel som po nej, prežila to bez problémov.
Praktické , šetriace priestor
Dvere sú kvalitné, návod pre montáž zrozumiteľná a teda pomerne ľahko zmontovateľné. Sme s nimi spokojní.
Produkt, "zhrňovacie dvere" nebol inde v ponuke.
už jedno sklo o šírke 90 cm mám, tak som vedel, do čoho idem.
Jednoduchá montáž, rýchlo osadené
- nie je potrebne vrtanie do steny, zatial spokojnost s vyrobkom
Ideal Standard Sety - Set rohového sprchovacieho kúta a vaničky z liateho mramoru, 900x900 mm, Ideal Clean, číre sklo Synergy set2
- pohodlný vstup do sprchového kúta
DeLuxe Rôzne Veľkosti Šírka x 185cm Sprchový Kút s Dvojitými Posuvnými Dverami Rám Chrómový 150x185cm
- Pevnosť
Dvere sú nádherne, pevné sklo, kuriér počkal pokým sa odkontroluje tovar, žiadne škrabance, všetky diely došli, spokojnosť s tovarom, krátka doba doručenia
- dostatočne robustné prevedenie
- takmer bezproblémová inštalácia
- pekné sklo
- trochu prisilný magnet
Kvalitné pekné dvere za rozumný peniaz. Tiež oceňujem flexibilné prevedenie, dá sa to nainštalovať medzi 105-110 cm vzdialené steny. Jediná drobnosť čo by som vytkol je trochu silný magnet. Môj 4-ročný syn to nemá šancu otvoriť.
dizajn, kvalita
- Dvere si objednal syn a v jeho kúpeľni kde má sprchu obloženú kameňmi to veľmi pekne ukázalo.
- Veľmi sme boli sklamaní ako bolo sklo nekvalitne a nedostatočne zabalené. Pri manipulácii sa obal rozpadával až sme sa báli aby sklo nevypadlo, takže jedna veľká katastrofa.
Produkt ako taký - spokojnosť.
kreativita si vyzaduje rychku odozvu a ta tu je
- Skvela cena
čas ukáže či bola voľba správna,dúfam, že áno
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »